Välkommen

Till att börja med tycker jag att du ska lära känna mig.

På denna webbsida finner du mig och min största hobby, fotografering. Här samlar jag alla bilder från fotograferingar, event och annat smått och gott. Finns även en blogg där jag skriver om allt som händer på fotofronten samt all information om vem jag är, vad jag gör och vad jag har att erbjuda dig.

12507320_10204087672871778_7119473338871732250_n
ALFRED VICTOR PETTERSSON

Jag är mannen, myten & legenden i ett litet behändigt paket.

Kommer från skogarna i Roslagens hjärta vid kusten, Rådmansö. Vet du inte vart det är? Tråkigt, men det är oviktigt. När jag kom upp i tonåren flyttade jag med min moder till huvudstaden och blev en riktigt 08a. Sen dess har jag flyttat runt lite i länet, mest norr om staden. Söder är inget för mig.

Bor idag med sambon i ett ganska temporärt boende i väntan på att man har samlat tillräckligt med pant för att kunna köpa sig ett eget slott.

Jobbar gör jag. Tyvärr inte med fotografering, då det är dyrt att leva och konkurrensen är stor. Så vad gör jag? Jo jag jobbar på en brädgård. Trivs bra.

0
Exponeringar
0
Års erfarenhet
0
Kvinnliga modeller
0
Manliga modeller

Jo, helt enkelt för att jag tycker det är kul.
Fotograferar numera mest modellfoto, mest för att jag tycker människor är så sexigt snygga. Men även för att det finns så otroligt mycket man kan göra, så mycket kläder, miljöer och känslor som spelar in i det hela. Med mig som fotograf och en duktig modell så kan det skapas mästerverk!

Är självlärd, om man bortser från de kurser jag fick under min tid som skolfotograf.
Man kan lära sig mycket genom böcker och youtube, men mest lär man sig genom att ta sin kamera och gå ut och fota, fota och fota lite mer.

Jag har allt! Eller.. Kanske inte riktigt, men jag har allt man behöver. Jag har en kamera, en Canon 7D för er som är intresserade, och ja jag är en Canon användare. Men märket på kameran är inte det som gör fotografen! Till den äger jag flertalet objektiv.
Sen har jag såklart, batterier, minneskort, blixtar, studioljus studiobakgrunder, flertalet stativ, väskor, paraplyn och en uppsjö utav reservlock, filter och annat skit man kan tänkas ha användning för när man knäpper bilder i olika förhållanden.

Nej. Och har du nu lästa ALLT det här så tycker jag du ska kolla in mina album om du inte redan gjort det. Sen tycker jag du kan kolla in min blogg och se om jag skrivit något intressant på senaste tiden.
Och har du gjort allt detta så kan du ju gå vidare och gilla, dela och följa mig på de sociala nätverken jag är med på.